Açıklama
Olea Sumeria Naturel Sızma Zeytinyağlarımız Soğuk Sıkım yöntemiyle üretilmektedir. Toplanarak hamur haline getirilen zeytinler hidrolik preslerle sıkıştırılarak süzdürülmektedir. Süzülme işlemi sonrasında ortaya çıkarılan yağ, su ile temas ettirilerek yabancı maddelerden temizlenmektedir. Böylece ulaşılan zeytin yağ saf zeytinyağ haline kavuşmaktadır.
Zeytinyağlarımızın Serbest Yağ Asitliği Değeri ise En Çok % 0,2 nin altındadır.
Yüksek ısı zeytinyağının besin değerini ve yapısal bileşenlerini değiştirdiği için düşük sıcaklıkta işlem görmesi zeytinyağının besin değerini korumasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle Soğuk Sıkım tekniğinde en fazla 27 derece su kullanılmaktadır.
Yağlarımızın Kimyasal ve Duyusal Analizleri Uluslararası Akredite Gıda Kontrol Laboratuvarlarında Yapılmaktadır.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.